Lauren Elaine "Unmasked" Durant LA Fashion Week - Un Ball de Màscares i Runway Presentació Oferta signatura Arquetip Princess Designs

14 març 2011, en el "Unmasked" va ser una presentació espectacular de la mascarada de la bola i la pista per a la tardor Wint Model poses wearing a Lauren Elaine gown after the Lauren Elaine "Unmasked" fashion show. er 2011 col · lecció Etiqueta Negre, en el lloc privat de Castell Antiguitats Magatzem i Showroom. Més de moda de Los Angeles van estar presents, incloent l'esbart de bloggers, editors i celebritats locals. Aquells que es vestia i portava la màscara van ser tractats amb el seu degut respecte (com s'havia promès en la invitació "màscara" que es va enviar). Sí, es tractava d'un ball de màscares!

He estat un seguidor del culte de la línia de Lauren des del seu llançament fa gairebé tres anys, i com ha evolucionat com una de Fashion designer Lauren Elaine Signant! Sempre mostrant una gran promesa i el talent com a dissenyadora de moda, cada temporada se les arregla per portar a un nivell superior. Els seus vestits de marca són molt populars entre les dones joves, i amb les seves signatures arquetips "princesa", no és cap sorpresa, la seva apel · lació ha arribat als adolescents del prom de rodes.

El show va començar amb el vídeo de la campanya d'Elaine, que ens dóna tota una ullada ràpida que va marcar la pauta per al que vindria. La seva col · lecció constava de 28 looks amb la final sembli anar a un casament Models pose after the Lauren Elaine "Unmasked" Runway Show wn. En una passarel plena de pètals de roses, cada model va sorgir amb un tema de disseny propi d'un tema romàntic fosc. Algunes peces tenien una qualitat de lliscament, mentre que altres estaven fora de l'espatlla. Signatura de espagueti de Lauren Elaine corretja de vestits de volants femenins i altres peces ofereixen un ús creatiu de puntes, pedreria i tul. Els vestits de tafetà eren molt agradables. Em va agradar algunes de les seves opcions de color, sobretot els tons de la joia.

Alguns punts destacats inclouen el disseny de color rosa vestit de nit d'encaix de plomes-màniga i el vestit de còctel de dos tons amb corretges de plomes. Em va agradar la manera de barrejar i combinar alguns dels seus corretges amb perles i tela. El meu vestit preferit d'aquesta col · lecció va ser l'adorn vermell vestit-it floral em va recordar a un clàssic Valentino o l'Huillier! Li vaig preguntar a Lauren després del seu show si aquests van ser la seva inspiració. No hi eren. Però això està bé. Com succeeix amb tot l'art, no és fins l'audiència per donar la seva pròpia interpretació? En general, va ser un bell, romàntic, col · lecció poètica, plena de detalls femenins.

Print Friendly
SociBook del.icio.us Digg Facebook Google Yahoo Buzz StumbleUpon

Deixa el teu comentari