Lauren Elaine "Unmasked" Under LA Fashion Week - A Masquerade Ball og Runway Præsentation Udbuddet Signature arketypiske Prinsesse Designs

14 marts, 2011, i "afsløret" var en spektakulær Masquerade Ball og landingsbane præsentation for Fall Wint Model poses wearing a Lauren Elaine gown after the Lauren Elaine "Unmasked" fashion show. ER 2011 Black Label kollektion, på den private mødested for Castle Antikviteter Warehouse og Showroom. LA hippeste var til stede, herunder sværm af bloggere, udgivere og lokale berømtheder. De, der klædt og iført masken blev behandlet med deres respekt (som lovet på "maske" invitation, der blev sendt ud). Ja, det var en maskerade bold!

Jeg har været en kult tilhænger af Laurens linje siden hendes lancering næsten tre år siden, og hvordan hun har udviklet sig som en de Fashion designer Lauren Elaine underskriveren! Viser Altid meget lovende og talent som modedesigner, hver sæson hun formår at tage det op et hak. Hendes varemærke kjoler er populære blandt unge kvinder, og med hendes underskrift "prinsesse" arketyper, er det ingen overraskelse hendes appel har nået prom-bundet teenagere.

Showet startede med Elaine kampagne video, giver os alle et hurtigt smugkig at tonen for hvad var at komme. Hendes samling bestod af 28 udseende med det endelige udseende et bryllup gå Models pose after the Lauren Elaine "Unmasked" Runway Show wn. På en rose kronblad fyldt catwalk, hver model opstod med et design tema passende en mørk romantisk tema. Nogle stykker havde en slip kvalitet, mens andre var off-the-skulder. Lauren Elaine underskrift spaghetti strop feminine pjusket kjoler og andre stykker tilbudt en kreativ brug af blonder, rhinsten og tyl. De taft kjoler var meget rart. Jeg kunne godt lide nogle af hendes farvevalg, især lilla nuancer.

Nogle design højdepunkter omfattede fjer-ærme pink blonder aftenkjole og tofarvet cocktail kjole med fjer stropper. Jeg kunne godt lide den måde hun mixes og matches nogle af hendes stropper med perler og stof. Min favorit kjole i denne samling var den røde applikation blomstret kjole-det mindede mig om en klassisk Valentino eller L'Huillier! Jeg spurgte Lauren efter hendes show, hvis disse var hendes inspiration. De var ikke. Men det er okay. Som det er med al kunst, er det ikke op til publikum at låne deres egen fortolkning? Samlet set var det en smuk, romantisk, poetisk kollektion, fyldt med feminine detaljer.

Print venlig
SociBook del.icio.us Digg Facebook Google Yahoo Buzz StumbleUpon

Efterlad en kommentar