Aldrig Kys en Frog Web-serie om Dating Humle på internettet med Fun, Funny & Gratis Entertainment

Never Kiss A Frog by Marilyn Anderson Læse om parforhold er blevet en overgangsrite i disse seksuelt komplekse tider. Ingen synes at vide noget om det modsatte køn længere. Talrige bøger om dating og parring har ramt bestseller status, mens andre som "Han er bare ikke vild med dig" og "Sex and the City", er blevet gjort til blockbuster film. Nu har en Los Angeles forfatter (og også en af vores medvirkende journalister!), Marilyn Anderson, vendte hendes bedst sælgende forhold bog ind i en komedie web-serie.

KISS ALDRIG a frog: A Girl Guide til Creatures fra Dating Swamp blev første gang udgivet i USA og fandt hurtigt sin vej til den internationale scene med versioner i Storbritannien, Canada, Spanien, Tyskland, Kina, Taiwan, Korea, Vietnam, og Tyrkiet. Det viser sig, at kvinder overalt forholde sig til denne underholdende og charmerende samling af personlige historier, rådgivning tips og komiske illustrationer, der skildrer de mænd, kvinder bør undgå ... som frøer.

For 2011 har Ms Anderson bragte hende FRØER til livet i aldrig kysse en Frog Web Series, afslører attraktive unge skuespillere i alvorligt sjove dating situationer. Der er ni 3-minutters episoder, hver baseret på et kapitel i sin bog. Forfatteren introducerer hver episode og vises i slutningen tilbyder en vittig og brugbare "Vorte Advarsel".

NEVER KISS A FROG "Playing Leapfrog" Den første episode spiller Leapfrog, hvor en hottie (Emrhys Cooper) tager sin date (Sarah Hertweck) ud til middag. Det kunne have været en fantastisk dato, bortset fra det faktum, at den fyr øjne holde hopping - til værtinden, til servitrice og til babe ved nabobordet (april Garton, Susie Ruckle, og Miss USA 2006 Shannon Leigh). Skuespillerne er fremragende og lækker at se på, at situationen er genkendelig og som for den fyr - godt, han er en frø!

Never Kiss A Frog "Arnold Schwarzenhopper" I sin anden episode, Arnold Schwarzenhopper, Anderson introducerer os til en anden hot fyr med et godt udseende, seks-pack abs og pustede ud Pecs. Talon DeSoto (Daxton Edwards) spiller dette besat-med-sin-krop frø, der udstiller nogle skøre bord manerer, der er sjovt at se på hans middag dato med Shannon Leigh.

NEVER KISS A FROG "Really Nice guy but Really Bad Kisser" Det Really Nice-Guy-Men-Virkelig-Bad-Kisser Frog fremkalder både grin og cringes som Sarah Hertweck og Roy Samuelson forsøg på at kysse og kramme på flere datoer.

Kiss aldrig en Frog seks andre episoder alle leverer masser af yuks i hurtig 3-minutters ryk. På det seneste premiere fest, var nogle af de højest guffaws hørt under A Toadal Makeover og Frogonista! Anderson selv aldrig undlader at overraske os med sine sjove karakteristikker ved slutningen af hver episode.

Jeg spurgte forfatteren, hvorfor hun besluttede at gøre web-serie. Anderson, der er en prisbelønnet tv og film forfatter fortalte mig, "Snart efter bogen blev udgivet, blev det optioned som en tv-serie, men produktionsselskabet gjorde aldrig noget med det. Så i stedet for at vente til Hollywood, besluttede jeg at gøre det selv. Jeg gik sammen med en instruktør, afholdt auditions, og fandt vidunderlige skuespillere til at starte serien. "

Agenda Magazine 's egne Kaylene Peoples instrueret og produceret de første ni webisodes gennem hendes firma, Agenda billeder sammen med Marilyns Kiss aldrig en Frog Productions. De to kvinder mødtes da Kaylene først interviewede Marilyn om hendes bog for Agenda. Derefter, da Marilyn nævnte hun ønskede at gøre en serie, Kaylene lykkeligt sprang ombord. Folks filmografi omfatter timers streaming video til Agendamag.com og producere og lede en multi-prisvindende spillefilm. Også en dygtig jazz sanger / instrumentalist , Kaylene synger temaet sang for aldrig kysse en Frog Web Series, som hun co-skrev med musik producer, Rich Mouser .

Den web-serien er for nylig begyndt luftning på flere steder, bl.a. Blip.TV, Youtube.com, Frank Zanca s StayTunedTV.Net og MingleMedia.TV, som giver livsstil og underholdning programmering for kvinder. Stephanie Piche, Executive Producer på Mingle Media TV, sagde "Vi mødte Marilyn på en filmfestival og var så imponeret over hende og hendes historiefortællende baggrund, at vi ønskede at tilføje hendes nye serie til vores lineup."

Anderson bemærkede, at sjove små film var en af de første til at udtrykke interesse for aldrig kysse en Frog serie. "Det er sød,« sagde præsident Frank Chindamo, der har planer om at funktionen serien i hans Love & Romance sektion, sponsoreret af et dating site.

Ms Anderson har netop lanceret sin nye "svømmehud" site på http://www.neverkissafrog.com som viser alle de episoder sammen med fuldstændige oplysninger om bogen og web-serie. Folk kan endda tilmelde dig for at få et gratis Official Frogaholics Anonym Certifikat! Episodes er også ses på Marilyns Youtube-kanal, http://www.youtube.com/neverkissafrog .

Anderson, der var Dating, Flirting & Kissing Coach på TV Extreme Makeove r, siger, at i sidste ende hun gerne vil tage aldrig kysse en Frog serien yderligere. "Lige nu, det er en antologi, der viser dating situationer med forskellige piger og frøerne, de støder på. Som jeg udvikler nye episoder, min plan er at gøre det mere af en fortsat serie, kredser omkring dating liv på ét førende gal og hendes venner ". Anderson tilføjer:" Det ville gøre en stor tv-serier og film!

The many faces of Frogerella! I forbindelse med Never Kys en frø, Marilyn optrådt på over 250 radio-og tv-shows og har optrådt i magasiner og aviser på landsplan. Hun har også skrevet humoristiske forhold artikler til Los Angeles Times og andre steder. Derudover har Anderson skrevet til tv-shows som Murphy Brown, FAME, Sherman Oaks, og Carol & Company, stjernespækket Carol Burnett, Richard Kind og Jeremy Piven. Et af Marilyns romantiske komedier, Making Mr. Right, luftet på Lifetime TV.

Hvis du nyde romantik og komedie, og som ikke, så tjek denne gratis og meget morsom web-serie. Endnu vigtigere er, ifølge Anderson, "Hvis du dating, hvis du nogensinde har dateret, eller hvis du aldrig ønsker at date igen - aldrig kysse en Frog humoristisk minder dig om, hvem der skal undgå i dating Swamp".

Aldrig Kys en Frog Web Series
Aldrig Kiss en Frog: A Girl Guide til Creatures fra Dating Swamp
Af Marilyn Anderson
http://www.neverkissafrog.com

Se en episode!

Aldrig Kiss en Frog: Playing Leapfrog - se mere sjove videoer
Print-venligt
SociBook del.icio.us Digg Facebook Google Yahoo Buzz StumbleUpon

En Kommentar til "Aldrig Kiss en Frog Web-serie om dating Humle på internettet med Fun, Funny & Gratis underholdning"

  1. Megan M siger:

    Jeg elsker aldrig kysse en Frog serie! Det er smerteligt sandt (især Really Nice-Guy-Men-Virkelig-Bad-Kisser Frog), og absolut nyttige for alle piger derude, der nogensinde har dateret en "frø". Og web-serie er sjove! Jeg vil anbefale det til alle mine veninder.

Efterlad en kommentar