Aldrig kysse en Frog Web Series på dating Humle på internettet med Sjov, Funny & Gratis Entertainment

Never Kiss A Frog by Marilyn Anderson Læse om parforhold er blevet en overgangsrite i disse seksuelt komplekse tider. Ingen synes at vide noget om det modsatte køn længere. Talrige bøger om dating og parring har ramt bestseller status, mens andre som "Han er bare ikke vild med dig" og "Sex and the City", er blevet gjort til blockbuster film. Nu en Los Angeles forfatter (og også en af vores medvirkende journalister!), Marilyn Anderson, har vendt hende bedst sælgende forholdet bog i en komedie web-serie.

KISS ALDRIG en frø: A Girl Guide til Creatures fra Dating Swamp først blev offentliggjort i USA og snart fandt vej ind på den internationale scene med versioner i Storbritannien, Canada, Spanien, Tyskland, Kina, Taiwan, Korea, Vietnam, og Tyrkiet. Det viser sig, at kvinder overalt vedrører denne underholdende og charmerende samling af personlige historier, rådgivning tips og komiske illustrationer, der viser mændene, at kvinder bør undgå ... som frøer.

For 2011 har Ms. Anderson bragte hende FRØER til livet i aldrig kysse en Frog Web Series, afslører attraktive unge skuespillere i alvorligt sjove dating situationer. Der er ni 3-minutters episoder, hver baseret på et kapitel i sin bog. Forfatteren introducerer hver episode og vises i slutningen tilbyder en vittig og nyttig "Wart Advarsel."

NEVER KISS A FROG "Playing Leapfrog" Den første episode spiller Leapfrog, hvor en hottie (Emrhys Cooper) tager sin date (Sarah Hertweck) ud til middag. Det kunne have været en fantastisk dag, bortset fra, at den fyr øjne holde hopping - til værtinden, til servitrice og de ​​babe ved nabobordet (april Garton, Susie Ruckle, og Miss USA 2006 Shannon Leigh). Skuespillerne er fremragende og lækker at se på, at situationen er genkendelig og som for den fyr - ja, han er en frø!

Never Kiss A Frog "Arnold Schwarzenhopper" I sin anden episode, Arnold Schwarzenhopper, Anderson introducerer os til en anden hot fyr med et godt udseende, six-pack abs og pumpes ud. Pecs Talon DeSoto (Daxton Edwards) spiller denne besat-med-sin-krop frø, der udviser nogle vanvittige tabel manerer, som er sjovt at se på hans middag dato med Shannon Leigh.

NEVER KISS A FROG "Really Nice guy but Really Bad Kisser" Den virkelig-Nice-Guy-Men-Really-Bad-Kisser Frog fremkalder både griner og cringes som Sarah Hertweck og Roy Samuelson forsøg på at kysse og kramme på flere datoer.

Kiss aldrig en Frogs seks andre episoder levere alle masser af yuks i hurtig 3-minutters ryk. På det seneste premiere fest blev nogle af de højeste guffaws hørt under A Toadal Makeover og Frogonista! Anderson selv aldrig undlader at overraske os med sine sjove karakteriseringer ved slutningen af hver episode.

Jeg spurgte forfatteren, hvorfor hun besluttede at gøre web-serie. Anderson, der er en prisbelønnet tv og film forfatter fortalte mig, "Kort efter bogen blev udgivet, blev det optioned som en tv-serie, men produktionsselskabet aldrig gjorde noget med det. Så i stedet for at vente på Hollywood, besluttede jeg at gøre det selv. Jeg gik sammen med en instruktør, afholdt auditions, og fundet vidunderlige skuespillere at starte serien. "

Agenda Magazine egne Kaylene Peoples instrueret og produceret de første ni webisodes gennem hendes selskab, Agenda billeder sammen med Marilyn os aldrig kysse en Frog Productions. De to kvinder mødtes, da Kaylene først interviewede Marilyn om sin bog til Agenda. Så, når Marilyn nævnte hun ønskede at gøre en serie, Kaylene lykkeligt sprang ombord. Folks filmografi omfatter timers streaming video for Agendamag.com og producere og lede en multi-prisbelønnede spillefilm. Også en dygtig jazz sanger / instrumentalist , Kaylene synger temaet sang til Never kysse en Frog Web Series, som hun var med til skrev med musik producer, Rich Mouser .

Den web-serie er for nylig begyndt luftning på flere steder, bl.a. Blip.TV, Youtube.com, Frank Zanca s StayTunedTV.Net og MingleMedia.TV, der giver livsstil og underholdning programmering for kvinder. Stephanie Piche, Executive Producer af Mingle medier TV, sagde "Vi mødte Marilyn på en filmfestival og var så imponeret over hende og hendes fortælling baggrund, at vi ønskede at tilføje sin nye serie til vores lineup."

Anderson bemærkede, at sjov lille film var en af de første til at udtrykke interesse for aldrig kysse en Frog serien. "Det er sød,« sagde præsident Frank Chindamo, der har planer om at funktionen serien i sin Kærlighed & Romance sektion, sponsoreret af et dating site.

Ms Anderson har netop lanceret sin nye "svømmehud" site på http://www.neverkissafrog.com som viser alle de episoder sammen med fuldstændige oplysninger om bogen og web-serie. Folk kan endda tilmelde dig for at få en gratis Official Frogaholics Anonymous certifikat! Episoder er også ses på Marilyns Youtube kanal, http://www.youtube.com/neverkissafrog .

Anderson, der var Dating, flirte og kysse Coach på TV Extreme makeove r, siger, at i sidste ende hun gerne vil tage Aldrig kysse en Frog serien yderligere. "Lige nu er det en antologi viser dating situationer med forskellige piger og frøerne, de støder på. Som jeg udvikler nye episoder, min plan er at gøre det mere af en løbende serie, kredser omkring dating liv af en førende gal og hendes venner. "Anderson tilføjer," Det ville gøre en stor tv-serie og film!

The many faces of Frogerella! I forbindelse med Never kysse en Frog, Marilyn optrådt på over 250 radio & tv-shows og har optrådt i magasiner og aviser på landsplan. Hun har også skrevet humoristiske forhold genstande til Los Angeles Times og andre steder. Derudover har Anderson skrevet til tv-shows som Murphy Brown, FAME, Sherman Oaks, og Carol & Company, stjernespækket Carol Burnett, Richard Kind og Jeremy Piven. Et af Marilyn romantiske komedier, Making Mr. Right, sendt på Lifetime TV.

Hvis du nyde romantik og komedie, og som ikke, så tjek denne gratis og meget morsomt web-serie. Endnu vigtigere er, ifølge Anderson, "Hvis du dating, hvis du nogensinde har dateret, eller hvis du aldrig ønsker at date igen - Kiss aldrig en Frog humoristisk minder dig om, hvem der skal undgå i dating Swamp."

Aldrig kysse en Frog Web Series
Aldrig kysse en Frog: A Girl Guide til Creatures fra dating Swamp
Af Marilyn Anderson
http://www.neverkissafrog.com

Se en episode!

Aldrig kysse en Frog: Playing Leapfrog - se mere sjove videoer
Print venlig
SociBook del.icio.us Digg Facebook Google Yahoo Buzz StumbleUpon

En kommentar til "Aldrig kysse en Frog Web Series på dating Humle på internettet med Sjov, Funny & Gratis underholdning"

  1. Megan M siger:

    Jeg elsker aldrig kysse en Frog serie! Det er smerteligt sandt (især Really-Nice-Guy-Men-Really-Bad-Kisser Frog) og absolut nyttigt for alle piger derude, der nogensinde har dateret en 'frø'. Og web-serie er sjove! Jeg vil anbefale det til alle mine veninder.

Efterlad en kommentar