Lauren Elaine "Unmasked" Ajal LA Fashion Week - Masquerade Ball ja Runway Presentation Offering Signature arhetüüpsed Princess Designs

14. märts 2011, kell "Unmasked" oli suurejooneline Masquerade Ball ja raja esitlus Fall Wint Model poses wearing a Lauren Elaine gown after the Lauren Elaine "Unmasked" fashion show. er 2011 Black Label kollektsioon, on privaatne koht Castle Antiik Warehouse ja Showroom. LA hippest olid aitamas, sealhulgas kari blogijate, kirjastajate ja kohalikud kuulsused. Need, kes ehitud ja kandis maski said oma austuse juures (nagu lubas "mask" kutse saadeti välja). Jah, see oli teesklus pall!

Olen olnud kultus järgija Lauren rida alates tema käivitamisest peaaegu kolm aastat tagasi ja kuidas ta on kujunenud de Fashion designer Lauren Elaine allkirjastaja! Alati näitab väga paljutõotav ja talent moelooja, igal hooajal ta suudab võtta it up pügala. Tema kaubamärk hommikumantlid on populaarne noorte naiste, ja tema allkiri "printsess" arhetüübid, see pole mingi üllatus tema kaebus on jõudnud prom seondunud teismelised.

Etendus algas Elaine kampaania video, mis annab meile kõik kiire piiluda, et häälestuda mis pidi tulema. Tema kollektsioon koosnes 28 välja lõpliku otsida pulma minna Models pose after the Lauren Elaine "Unmasked" Runway Show wn. On roosi kroonlehtedega eeltäidetud catwalk, iga mudel väljus kujundus Sobiv tume romantiline teema. Mõned tükid olid slip kvaliteet, samas kui teised olid off-the-õla. Lauren Elaine allkiri spagetid rihma naiselik turris hommikumantlid jm tükid pakutud loomingulise kasutamise pits, kivid ja tüll. Taft hommikumantlid oli väga kena. Mulle meeldis mõned tema värvivaliku eriti jewel toone.

Mõned disain rõhutab lisatud sulg-sleeve roosa pits õhtukleit ja kahevärviline kokteili kleit koos sulgedega rihmad. Mulle meeldis, kuidas ta segada ja sobitada mõned tema rihmad pärlitega ja kangast. Minu lemmik kleit see kogumine oli punane aplikatsioon lilleline kleit-see meenutas mulle klassikaline Valentino või L'Huillier! Küsisin Lauren pärast teda näidata, kui need olid tema inspiratsiooni. Nad ei olnud. Aga see on okei. Kuna see on kõik kunsti, ei ole see kuni publik laenata oma tõlgendus? Üldiselt see oli ilus, romantiline, poeetiline kogumise, täis naiselik detailid.

Trüki Sõbralik
SociBook del.icio.us Digg Facebook Google Yahoo Buzz StumbleUpon

Jäta kommentaar