Lauren Elaine "Unmasked" Ajal LA Fashion Week - Masquerade Ball ja Raja Presentation pakkumine Signature arhetüüpsed Princess Designs

14. märts 2011, kell "Unmasked" oli suurejooneline Masquerade Ball ja raja esitlus Fall Wint Model poses wearing a Lauren Elaine gown after the Lauren Elaine "Unmasked" fashion show. er 2011 Black Label kogumise, kell era- koha Castle Antiik Lao- ja Showroom. LA hippest olid aitamas, sealhulgas kari bloggers, kirjastajad ja kohalikud kuulsused. Need, kes ehitud ja kandis maski raviti oma austuse juures (nagu lubas "mask" kutse saadeti). Jah, see oli teesklus pall!

Ma olen kultus järgija Lauren rida, sest tema käivitamisest peaaegu kolm aastat tagasi, ja kuidas ta on arenenud de Fashion designer Lauren Elaine allkirjastaja! Alati näitab väga paljutõotav ja talent moelooja, igal hooajal ta suudab võtta it up pügala. Tema kaubamärk hommikumantlid on populaarne noorte naiste ja temaga allkiri "printsess" arhetüübid, see pole mingi üllatus tema kaebus on jõudnud prom-seotud teismelised.

Näita algas Elaine kampaania video, mis annab meile kõigile kiire heita pilgu, et häälestuda mis pidi tulema. Tema kollektsioon koosnes 28 välja lõpliku otsida pulm minna Models pose after the Lauren Elaine "Unmasked" Runway Show wn. On roosi kroonlehtedega täidetud Catwalk, iga mudeli väljus kujundus Sobiv tume romantiline teema. Mõned killud oli libisemine kvaliteediga, samas kui teised olid off-the-õla. Lauren Elaine allkiri spagetid rihma naiselik volangidega hommikumantlid jm tükid pakutakse loominguline kasutamine pits, kivid ja tülli. Taft hommikumantlid olid väga kena. Mulle meeldis mõned tema värvivalikuga, eriti kalliskivi toonid.

Mõned disain rõhutab lisada sulgedest varruka roosa pits õhtukleit ja kahevärviline kokteili kleit sulgedega rihmad. Mulle meeldis, kuidas ta segada ja sobitada mõned tema rihmad pärlid ja kangast. Minu lemmik kleit see kogumine oli punane aplikatsioon õie kleit-it tuletas mulle meelde klassikaline Valentino või L'Huillier! Küsisin Lauren pärast tema näitavad, kui need olid tema inspiratsiooni. Nad ei olnud. Aga see on okei. Kuna tegemist on kogu kunst, ei ole seda kuni publik laenata oma tõlgenduse? Üldiselt oli ilus, romantiline, poeetiline kogumise, täis naiselik üksikasju.

Prindi Friendly
SociBook del.icio.us Digg Facebook Google Yahoo Buzz StumbleUpon

Jäta kommentaar