Oktoober 2011 Face Kuu Nastassia Lindes

Ishira Kumar

Nastassia Lindes October 2011 face of the Month, Photographed by Ash Gupta

Nastassia Lindes oktoober 2011 nägu Kuu Pildistatud Ash Gupta 838MG

Sel kuul 838MG ja Agenda Magazine valis Vision mudel Nastassia Lindes olema meie nägu kuus. Nastassia on iseärasusi, mis muudavad ta välja paistma ruumis ja isiksus, mis on materiaalne ja reaalne. Nastassia sündinud Inglismaal, kuid kolis Santa Monica, kui ta oli vaid viie-ta peab ennast California tüdruk. Koos ema, kes oli eeskujuks 70s, ta võeti kasutusele, et maailma modelleerimise väga noores eas. "Mul hakkas Skautimata kui olin kaksteist, et ma selline alati teadsin, et ma saan ta lõpuks," lisas ta ütleb. Ja see oli vaid kaks aastat hiljem, et ta ei kirjuta alla selts. "Ma olin bowlingu. Ma olin neliteist. Mul oli tõesti lühike pink juuksed ja Francine Champagne rääkis mulle sinna. "Nastassia läinud Elite Model Management paar aastat, kuid hiljuti allkirjastatud Vision, mis on ka Francine seltskonda." See oli omamoodi ring täis, "meenutab Natassia.

Ta hakkas kohe tööle läheb palju vaadata raamatuid, "päikeseprillid reklaam, mis ei maksnud mulle tänini!" Ja isegi paigaldamise eest Bebe. "Ma ei saa öelda teile üks piinlik asju, mis minuga juhtus at casting . Ma mõistsin, kui nad helistasid mulle, et mul oli mu kleiti tagasi, "ütleb ta," kuid keegi ei öelnud midagi, nii et ma ei tea, kas need realiseerida. "

Üks tema lemmik töökohti on shooting pilk raamat Rouche Lõuna-Carolinas. Ta ütleb: "See on ilus, üks kõige hämmastav kohtades ma olen kunagi olnud, ja nii palju ajalugu olemas. Ma armastan ajalugu. "Nastassia armastab ka koostööd Jaapani riided firmad ja on olnud võimalus töötada koos kahe nii kaugele:" Ma armastan oma riideid, oma stiili on nii lõbus ja nad on kenad inimesed. "Ta ütles, et võib-olla kunagi ta soovib minna Jaapanisse paar kuud tööd teha, kuid praegu väljavaateid välismaa linn üksi kõlab hirmutav talle: "Ja ma ilmselt veedavad liiga palju raha!"

Nastassia ka tahab tagasi London mingil ajahetkel. "Läksin kuuks hiljuti, kuid järgmisel aastal tahan minna rohkem aega ja tegelikult seal töötada."

Esimene asi, mida märkasin umbes Nastassia oli tema puudumise teesklemine. Seljas teksad, vintage kõht tee ja mõned Doc Martens, ta tundus rohkem "päris" kui palju teisi mudeleid, keda olen kohanud. Nii ma küsisin Nastassia umbes tema isiklik stiil. Pärast pikka pausi, "Enamik asju, mida ma ise on alla 10 dollari. Ma olen nagu tänavapühkija. Ma mõtlen, et ma armastan vanu asju ja ma õmmelda, nii et ma muuta asju. Päästearmee on minu lemmik koht. Ma elan Silver Lake, nii et see on täiuslik. "

Vaata mood toimetuse.

Et vaadata web galeriid, palun kasutada viimast versiooni üks järgmistest brauseritest: Moxilla Firefox , Safari või Google Chrome

Autorid:
Fotograaf: Ash Gupta
Stilist: Jaqueline Bower ja Kinga Szani
Mudel: Nastassia Lindes


Trüki Sõbralik
SociBook del.icio.us Digg Facebook Google Yahoo Buzz StumbleUpon

Üks kommentaar to "oktoober 2011 Face Kuu Nastassia Lindes"

Jäta kommentaar