Lauren Elaine "Unmasked" Aikana LA Fashion Week - Masquerade Ball ja Runway Presentation Offering Allekirjoitus arkkityyppinen prinsessa mallit

14 maaliskuu 2011 kello "Unmasked" oli mahtava Masquerade Ball ja kiitotien esitys Fall Wint Model poses wearing a Lauren Elaine gown after the Lauren Elaine "Unmasked" fashion show. er 2011 Black Label keruu, yksityisellä paikka linna Antiikki Varasto ja Showroom. LA trendikkäin olivat paikalla, kuten parvi bloggaajia, kustantajien ja paikallisia kuuluisuuksia. Ne, jotka pukeutui ja kantoi maski hoidettiin niiden kunnioittaen (kuten luvattu on "maski" kutsun lähetettiin ulos). Kyllä, tämä oli naamiaiset pallo!

Olen ollut kultti seuraaja Lauren linjaa, koska hänen käynnistää lähes kolme vuotta sitten, ja miten hän on kehittynyt de Fashion designer Lauren Elaine allekirjoittaja! Aina osoittaa suurta lupausta ja lahjakkuutta muotisuunnittelija, jokainen kausi hän onnistuu ottamaan uusi taso. Hänen tavaramerkkinsä takit ovat suosittuja nuorten naisten, ja hänen allekirjoitus "prinsessa" arkkityypit, se ei ole yllätys hänen valitus on saavuttanut prom-sidottu teens.

Show alkoi Elaine kampanjan video, antaa meille kaikille nopeasti vilkaista, että sävyn, mitä oli tulossa. Hänen kokoelma koostui 28 ulkonäkö ja lopullinen ilme häät mennä Models pose after the Lauren Elaine "Unmasked" Runway Show wn. Ruusu terälehti täytetty catwalk, jokainen malli selvisi tilanteesta teema sovelias tumma romanttinen teema. Jotkut kappaleet oli lipsahdus laatu, kun taas toiset olivat off-the-hartia. Lauren Elaine allekirjoitus spagetti hihna naisellinen ryppyiset takit ja muut osat tarjosi luova käyttö pitsi, strassit, ja tylli. Tafti takit olivat erittäin mukavia. Pidin joitakin hänen värivaihtoehtoja, erityisesti jalokiven sävyt.

Suunnittelun kohokohtia sisältyy sulka-hiha vaaleanpunainen pitsi iltapuku ja kaksivärinen cocktail mekko sulka hihnat. Pidin siitä, miten hän sekoittaa ja sovittaa joitakin hänen hihnat helmiä ja kangasta. Lempimekkoni tässä kokoelmassa oli punainen applikaatioita kukka puku-se muistutti minua klassinen Valentino tai L'HUILLIER! Kysyin Lauren jälkeen hänen näyttää jos nämä olivat hänelle inspiraatiota. He eivät olleet. Mutta se ei haittaa. Koska se on kaikkien taidetta, ei se jopa yleisö lainata omaa tulkintaansa? Kaiken kaikkiaan se oli kaunis, romanttinen, runollinen kokoelma, täynnä naisellisia yksityiskohtia.

Tulosta Friendly
SociBook del.icio.us Digg Facebook Google Yahoo Buzz StumbleUpon

Jätä kommentti