Lauren Elaine "Unmasked" aikana LA Fashion Week - Masquerade Ball ja Runway Presentation tarjoaa Allekirjoitus arkkityyppinen prinsessa mallit

14 maaliskuu 2011 kello "Unmasked" oli mahtava Masquerade Ball ja kiitotien esitys Fall Wint Model poses wearing a Lauren Elaine gown after the Lauren Elaine "Unmasked" fashion show. er 2011 Black Label keruu, yksityisellä paikka linna Antiikki Varasto ja Showroom. LA trendikkäin olivat paikalla, kuten parvi bloggaajia, kustantajat, ja paikallisia kuuluisuuksia. Ne, jotka pukeutui ja kantoi maski käsiteltiin niiden kunnioittaen (kuten luvattu "maskin" kutsun lähetettiin). Kyllä, tämä oli naamiaiset pallo!

Olen ollut kultti seuraaja Lauren linjaa, koska hänen käynnistää lähes kolme vuotta sitten, ja kuinka hän on kehittynyt de Fashion designer Lauren Elaine allekirjoittaja! Aina osoittavat suurta lupausta ja lahjakkuutta kuin muotisuunnittelija, jokainen kausi hän onnistuu ottaa se lovi. Hänen tavaramerkki takit ovat suosittuja nuorten naisten, ja hänen allekirjoitus "prinsessa" arkkityypit, se ei ole yllätys hänen valitus on saavuttanut prom-sidottu teini.

Show alkoi Elaine kampanjan video, antaa meille kaikki nopeasti vilkaista että sävyn mitä oli tulossa. Hänen kokoelma koostui 28 ulkonäkö ja lopullinen ulkoasu häät mennä Models pose after the Lauren Elaine "Unmasked" Runway Show wn. On nousi terälehti täynnä catwalk, jokainen malli syntyi kanssa teema sovelias tumma romanttinen teema. Joitakin kappaleita oli lipsahdus laatu, kun taas toiset olivat off-olkapään. Lauren Elaine allekirjoitus spagetti hihna naisellinen pörrössä takit ja muut osat tarjotaan luova käyttö pitsi, strassit, ja tylli. Tafti takit olivat erittäin mukavia. Pidin joitakin hänen värivaihtoehtoja, erityisesti jalokivi sävyt.

Suunnittelun kohokohtia sisältyy sulka-hiha vaaleanpunainen pitsi iltapuku ja kaksivärinen cocktail mekko sulka hihnat. Pidin miten hän sekoittaa ja sovittaa joitakin hänen hihnat helmiä ja kangasta. Oma suosikki mekko tästä kokoelmasta oli punainen applikointikuvion kukka puku-se muistutti minua klassinen Valentino tai L'HUILLIER! Kysyin Lauren jälkeen näyttelyuransa jos nämä olivat hänen inspiraation. He eivät olleet. Mutta se ei haittaa. Koska se on kaikkien taidetta, ei se jopa yleisö lainata omaa tulkintaansa? Kaiken kaikkiaan se oli kaunis, romanttinen, runollinen kokoelma, täynnä naisellisia yksityiskohtia.

Tulostettava versio
SociBook del.icio.us Digg Facebook Google Yahoo Buzz StumbleUpon

Jätä kommentti