Lauren Elaine "Unmasked" Vuoden LA Fashion Week - Masquerade Ball ja Runway Esitys tarjoaa Allekirjoitus arkkityyppinen Prinsessa mallit

14 maaliskuu 2011 kello "Unmasked" oli mahtava Masquerade Ball ja kiitotien esitystapa Fall Wint Model poses wearing a Lauren Elaine gown after the Lauren Elaine "Unmasked" fashion show. er 2011 Black Label keruu, milloin yksityinen paikka linna Antiikki Varasto ja Showroom. LA trendikkäin olivat paikalla myös parvi bloggaajia, kustantajien ja paikallisia kuuluisuuksia. Ne, jotka pukeutui ja käytti maskia hoidettiin niiden kunnioittaen (kuten luvattu "maski" kutsu, joka välitettiin). Kyllä, tämä oli naamiaiset pallo!

Olen ollut kultin seuraaja Lauren linjaa, koska hänen käynnistää lähes kolme vuotta sitten, ja kuinka hän on kehittynyt de Fashion designer Lauren Elaine allekirjoittaja! Aina osoittavat suurta lupausta ja lahjakkuutta muotisuunnittelija, jokainen kausi hän onnistuu ottamaan sitä lovi. Hänen tavaramerkkinsä takit ovat suosittuja nuorten naisten, ja hänen allekirjoitus "prinsessa" arkkityypit, se ei ole yllätys hänen valitus on saavuttanut prom-sidottu teini-iässä.

Show alkoi Elaine kampanjan video, joka antaa meille kaikille nopeasti vilkaista, että sävyn, mitä oli tulossa. Hänen kokoelma koostui 28 ulkomuoto lopullinen näyttävät häät menevät Models pose after the Lauren Elaine "Unmasked" Runway Show wn. Ruusu terälehti täytetty catwalk, jokainen malli selvisi tilanteesta teema sovelias tumma romanttinen teema. Paloja oli lipsahdus laatu taas toiset olivat off-the-hartia. Lauren Elaine allekirjoitus spagetti hihna naisellinen ryppyiset takit ja muut osat tarjosi luovaa käyttöä pitsi, strassit, ja tylli. Tafti takit olivat erittäin mukavia. Pidin joitakin hänen värivaihtoehtoja, erityisesti jalokiven sävyt.

Suunnittelun kohokohtia mukana sulka-hiha vaaleanpunainen pitsi iltapuku ja kaksivärinen cocktail mekko sulka hihnat. Pidin siitä, miten hän sekoittaa ja sovittaa joitakin hänen hihnat helmiä ja kangasta. Lempimekkoni tässä kokoelmassa oli punainen applikaatio kukka puku-se muistutti minua klassikko Valentino tai L'HUILLIER! Kysyin Lauren jälkeen näyttelynsä jos nämä olivat hänen inspiraation. He eivät olleet. Mutta se ei haittaa. Koska se on kaikkien taidetta, ei se jopa yleisö lainata omaa tulkintaansa? Kaiken kaikkiaan se oli kaunis, romanttinen, runollinen kokoelma, täynnä naisellisia yksityiskohtia.

Tulostettava versio
SociBook del.icio.us Digg Facebook Google Yahoo Buzz StumbleUpon

Jätä kommentti