Lauren Elaine "Unmasked" Vuoden LA Fashion Week - Masquerade Ball ja Runway Presentation Offering Allekirjoitus arkkityyppinen prinsessa Designs

14 maaliskuu 2011 kello "Unmasked" oli mahtava Masquerade Ball ja kiitotien esitystapa Fall Wint Model poses wearing a Lauren Elaine gown after the Lauren Elaine "Unmasked" fashion show. er 2011 Black Label keräys, yksityisellä paikka Castle Antiikki Varasto ja Showroom. LA trendikkäin olivat paikalla, kuten parvi bloggaajia, kustantajien ja paikallisia kuuluisuuksia. Ne, jotka pukeutui ja kantoi maski hoidettiin niiden kunnioittaen (kuten luvattu "maskin" kutsun lähetettiin). Kyllä, tämä oli naamiaiset pallo!

Olen ollut kultti seuraaja Lauren linjaa, koska hänen käynnistämisen lähes kolme vuotta sitten, ja miten hän on kehittynyt de Fashion designer Lauren Elaine allekirjoittaja! Aina näyttää erittäin lupaavat ja lahjakkuutta muotisuunnittelija, jokainen kausi hän onnistuu ottaa se lovi. Hänen tavaramerkkinsä takit ovat suosittuja nuorten naisten, ja hänen allekirjoitus "prinsessa" arkkityypit, se ei ole yllätys hänen valitus on saavuttanut prom-sidottu teini.

Show alkoi Elaine kampanjan video, antaa meille kaikille nopeasti vilkaista, että sävyn mitä oli tulossa. Hänen kokoelma koostui 28 ulkonäkö ja lopullinen näyttävät häät mennä Models pose after the Lauren Elaine "Unmasked" Runway Show wn. Käytössä nousi terälehti täytetty catwalk, jokainen malli syntyi kanssa teema sovelias pimeässä romanttinen teema. Joitakin kappaleita oli lipsahdus laatu, kun taas toiset olivat off-the-olkapään. Lauren Elaine allekirjoitus spagetti hihna naisellinen pörrössä takit ja muut osat tarjosi luovaa käyttöä pitsi, strassit, ja tylli. Tafti takit olivat erittäin mukavia. Pidin joitakin hänen värivaihtoehtoja, erityisesti jalokivi sävyt.

Suunnittelun kohokohtia sisälly sulka-hiha vaaleanpunainen pitsi iltapuku ja kaksivärinen cocktail mekko sulka hihnat. Pidin miten hän sekoittaa ja sovittaa joitakin hänen hihnat helmiä ja kangasta. Oma suosikki mekko tästä kokoelmasta oli punainen applikaatioita kukka puku-se muistutti minua klassisen Valentino tai L'Huillier! Kysyin Lauren, kun hänen näyttelyssä jos nämä olivat hänen inspiraation. He eivät olleet. Mutta se ei haittaa. Koska se on kaikkien taidetta, ei ole sen jopa yleisön lainata omaa tulkintaansa? Kaiken kaikkiaan se oli kaunis, romanttinen, runollinen kokoelma, täynnä naisellisia yksityiskohtia.

Tulosta Friendly
SociBook del.icio.us Digg Facebook Google Yahoo Buzz StumbleUpon

Jätä kommentti