Сите записи од овој автор

Адријана Винтерс - јуни 2012 Лице на месец и на уредникот

Адријана Винтерс - јуни 2012 Лице на месец и на уредникот

Нашите јуни лице на месецот може да се вклопат во со било која група на типичен Јужна Калифорнија тинејџери. Но, под нејзиниот младешки изглед е еден дел од искуство и изобилство на амбиција.Лилијан Маина од Кенија: мај 2012 Лице на месец

Лилијан Маина од Кенија: мај 2012 Лице на месец

Нашите интерконтинентални лице на месецот Лилијан Маина почна патувањето нејзиниот живот е во Најроби, Кенија, а потоа патувал меѓу континенти да почне нејзиното моделирање патување во Калифорнија. По завршувањето на средното училиште, таа се пресели во Лос Анџелес, решен да започне кариера. И покрај тоа што немаше некоја агенција, таа работеше напорно за да се поврзат и наскоро почна моделирање за неколку дизајнер пријатели.Нова Година 2012 Лицето на месецот - Kristyna Kix

Нова Година 2012 Лицето на месецот - Kristyna Kix

Роден и израснат во Чешка, KristynaKix моделирање почна кога таа беше само дете. Победнички Мис Браво девојка 2008 година, сепак, ја доведе да се работи со некои поголеми агенции и патуваат низ светот, за нејзината кариера. На еден неодамнешен одмор станица во САД, таа беше воведен за да фотограф Пепел Гупта, кој веднаш ја забележа својата силни карактеристики и препознатлив изглед.Декември 2011 ЛИЦЕ НА МЕСЕЦОТ: Ксиан MIKOL

Декември 2011 ЛИЦЕ НА МЕСЕЦОТ: Ксиан MIKOL

Ксиан има патувано низ светот моделирање, но претпочита Лос Анџелес. Таа е во Париз, Кина, и во Њујорк, но беше под притисок да изгубат тежина. "Имам две помлади сестри, кои се навистина впечатливо, а јас никогаш не сакал да биде нездраво да се моделира. Тоа не е мојот сон. Постапувајќи е. Па јас се пресели назад во Лос Анџелес. "Таа изгледа до актерка Зое Saldana поради нејзината беспрекорна кариера и женствен однесување.Октомври 2011 Лице на месец Nastassia Lindes

Октомври 2011 Лице на месец Nastassia Lindes

Овој месец, 838MG и агенда списание зедов Визија модел Nastassia Lindes да ни биде лице на месецот. Nastassia има впечатлива карактеристики кои го прават нејзините издвоите во една просторија и личноста која е опиплива и реално.Пепел Гупта 838 Медиа Груп - лето 2011 во Прегледајте

Пепел Гупта 838 Медиа Груп - лето 2011 во Прегледајте

Лето донесе со него топлотниот бран во Лос Анџелес, и еден бран на креативност да 838MG. На летните месеци беа некои од најпрометните месеци 838MG во долго време, и бевме снимањето речиси секој ден, а понекогаш дури и повеќе од една снимањето на ден!Септември 2011 Лицето на месецот - Анита Proshakova

Септември 2011 Лицето на месецот - Анита Proshakova

Во 838MG, таму никогаш не е недостаток на модели за да изберете од, и нашата цел со оваа колумна е да се фокусира на потенцијал. Нашите пик не зависи од тоа колку широко портфолио може да биде, и ние никогаш не сакате нешто што наликува на нешто што е направено досега.