Lauren Elaine "membuka tabir" Semasa LA Fashion Week - A Ball penyamaran dan Landasan Penyampaian Tawaran Tandatangan archetypal Puteri Reka Bentuk

14 Mac 2011, di "membuka tabir" adalah penyamaran Ball dan landasan persembahan menakjubkan untuk Wint Kejatuhan Model poses wearing a Lauren Elaine gown after the Lauren Elaine "Unmasked" fashion show. er 2011 Black Label koleksi, di tempat persendirian Castle Antik Gudang dan Showroom. Yang paling bergaya di LA ialah hadir, termasuk perkumpulan penulis blog, penerbit, dan selebriti tempatan. Mereka yang berpakaian dan memakai topeng telah dirawat dengan menghormati mereka (seperti yang dijanjikan pada "topeng" jemputan yang dihantar keluar). Ya, ini adalah bola penyamaran!

Saya telah menjadi pengikut kultus talian Lauren sejak pelancaran beliau hampir tiga tahun yang lalu, dan bagaimana dia telah berkembang sebagai satu de Fashion designer Lauren Elaine penandatangan! Sentiasa menunjukkan janji besar dan bakat sebagai seorang pereka fesyen, setiap musim dia berjaya mengambil ia sehingga takuk a. Gaun cap dagang yang popular di kalangan wanita muda, dan dengan tanda tangan beliau "puteri" archetypes, ia tidak menghairankan rayuannya telah mencapai prom-terikat remaja.

Acara ini bermula dengan Elaine yang kempen video, memberikan kita semua menyelinap mengintip cepat yang menetapkan nada untuk apa yang akan datang. Koleksi beliau terdiri daripada 28 penampilan dengan perlawanan akhir melihat perkahwinan pergi Models pose after the Lauren Elaine "Unmasked" Runway Show wn. Pada mawar kelopak berisi catwalk, setiap model muncul dengan tema reka bentuk sesuai dengan tema romantis gelap. Beberapa keping mempunyai kualiti slip manakala yang lain tidak off-the-bahu. Spageti tandatangan Lauren Elaine itu tali gaun bergolak feminin dan bahagian-bahagian lain yang ditawarkan penggunaan kreatif renda, rhinestones, dan tulle. Gaun kain taf sangat bagus. Saya suka beberapa pilihan warnanya, terutamanya nada permata.

Beberapa acara kemuncak reka bentuk termasuk pink gaun petang lace bulu lengan dan pakaian koktel dua nada dengan tali bulu. Saya suka cara dia dicampur dan dipadankan beberapa tali beliau dengan mutiara dan kain. Pakaian kegemaran saya dalam koleksi ini adalah Cloze merah gaun-bunga ia mengingatkan saya tentang klasik Valentino atau L'Huillier! Saya bertanya Lauren selepas persembahan beliau jika ini adalah inspirasi beliau. Mereka tidak. Tetapi itu okay. Kerana ia adalah dengan semua seni, bukan sehingga penonton untuk memberi pinjaman tafsiran mereka sendiri? Secara keseluruhan, ia adalah, romantis, koleksi syair indah, penuh dengan butiran feminin.

Print Friendly
SociBook del.icio.us Digg Facebook Google Yahoo Buzz StumbleUpon

Leave a Comment