Furne Salah satu Amato Haute Couture Spring 2012 Collection - Haute Couture atau Ouch Couture, costumer atau Couturier

Furne One Runway (Photo by Arun Nevader) Spring 2012 koleksi Furne One dibuat cara un-ditemani ke Los Angeles pada Vibiana semasa Minggu Fesyen Gaya LA. Betul. Pereka bentuk adalah rumah di Dubai manakala koleksi menerima ulasan bercampur-campur di sini. Koleksi ini meninggalkan beberapa meracau dan lain-lain Ranting; dan beberapa orang-orang rants bertukar menjadi suara-suara yang dibangkitkan harfiah pada riser media. Beberapa jurugambar mengejek model kerana mereka datang ke landasan. (Saya tidak membiarkan jenis ini tingkah laku, tetapi ia berlaku juga.)

Mengenai koleksi gagal; tidak seperti tindak balas Dior ini sangat baru-baru ini (kerana sebelum ini dialu-alukan mengucilkan Galiano garis), atau walaupun Gaultier ini kurang mendapat sambutan yang pertama yang pernah menunjukkan, saya telah disimpulkan bahawa Furne Satu hanya tukang mengisytiharkan diri. Saya kepercayaan bahawa jika ia neighs seperti kuda, gallops seperti kuda, bertindak seperti kuda, ia kuda! Dan dalam kes ini koleksi ini adalah lebih daripada garis pakaian daripada apa-apa realistik dpt dipakai dalam dunia sebenar. Pada masa lalu, talian ini telah berpakaian Shakira, Katie Perry, Jennifer Lopez, dan yang paling baru-baru ini Nicki Manaj-Saya tidak boleh membayangkan mereka sebenarnya membayar untuk memakai pakaian ini.

"Fear No Evil" Featuring Furne One's Designs (Photo by Ash Gupta 838 MG)

Talian ini telah dipamerkan di landasan Dubai, London, dan Amerika. Tetapi seperti yang saya duduk dekat manakala perarakan model D-senarai trotted turun catwalk saya, saya mengambil jeda. Kemudian, seperti yang saya telah melalui belakang pentas dan landasan imej Arun Nevader ini menunjukkan dan condong indah Ash Gupta pada editorial dipaparkan ini isu ini, "Bertakwalah No Evil," yang memaparkan Furne Satu, ia bersinar pada saya di mana menunjukkan ini koleksi ini yang salah. Ia adalah semua tentang persembahan atau kurang daripadanya.

Amato Haute Couture in Dubai and London Pengeluaran adalah penting apabila premiering koleksi, dan Vibiana boleh ditukar kepada tempat landasan cantik. Walau bagaimanapun, apabila pereka bentuk adalah terutamanya yang berbeza, perlu ada satu peringkat setanding dengan mencerminkan perbezaan dalam seni itu. Furne Salah satu Amato Haute Couture telah berjaya menyampaikan koleksi beliau di atas pentas yang sesuai di London dan Dubai. Mereka mempunyai tetapan sangat teater, sesuai untuk kualiti theatric pakaian beliau. Malangnya, di landasan Vibiana ini, tidak ada sandiwara, pakaian yang tidak diwakili dalam cahaya yang terbaik, dan pasukan pengeluaran Furne One pergi serba salah dengan pemutus buruk (maaf, model). Namun, jika dilihat melalui mata jurugambar pencerahan, yang tafsiran mewujudkan arah seni apabila terdapat tiada, saya percaya bahawa wawasan Furne Satu cuba untuk menyampaikan akhirnya terserempak melalui kanta kamera; Saya digerakkan oleh kedalaman lapangan dalam gambar Arun Nevader ini langsung menunjukkan bahawa. Jika hanya apa yang surrealistically ditangkap pada filem sebenarnya apa yang saya telah menyaksikan, nada kajian semula ini mungkin telah menjadi sangat berbeza.

Furne One Backstage and Runway (Photo by Arun Nevader)

Spring 2012 koleksi Furne One adalah syair pujian kepada Empayar Rom, dengan "tahyul" inspirasi dan appliques yg suka pamer. Perhiasan yang paling menarik sesuai untuk Caesar, but platform belati sepadan, tassels upholsteri, dan semua unsur-unsur busana anggun, kecuali satu perkara. Walaupun mengikut tema koleksi ini adalah konsisten dalam palet, saya untuk satu tidak menghargai kurang daripada jahitan layak pakaian ini. Dari jauh kelihatan semua ilahi; dekat tidak begitu banyak. Jika anda akan memanggilnya busana anggun, sewajarnya campuran atasan fabrik, ketukangan halus, dan perhatian yang lebih kepada perincian, tidak ada yang Furne Satu telah-itu pemerhatian saya sebelum ini, "tukang mengisytiharkan diri." Itulah apabila busana couture couture menjadi aduh! Ketekalan dan ketepatan Penerangan koleksi adalah diutamakan apabila penjenamaan garis. Memanggil sesuatu busana anggun bermakna ia harus di tingkat yang tertinggi dalam setiap aspek reka bentuk jika orang dijangka akan membayar tag harga gila yang mengiringi salah satu pakaian ini. Furne Satu tidak berhak beberapa kredit untuk usaha beliau, tetapi saya fikir dia patut meningkatkan taraf beliau (atau harga yang lebih rendah beliau) untuk memadankan paras Gaultiers dan McQueens masa kita. Jika tidak, dia hanya costumer semata-mata.

Print Friendly
SociBook del.icio.us Digg Facebook Google Yahoo Buzz StumbleUpon

2 Comments to "Furne Salah satu Amato Haute Couture Spring 2012 Collection - Haute Couture atau Ouch Couture, costumer atau Couturier"

  1. halia berkata:

    Im tidak kagum dengan pereka yang salinan Alexander McQueen pada kebanyakan semua koleksi beliau, tanduk rusa, reka bentuk tanjung dari wanita di pokok itu, cara untuk banyak reka bentuk yang disalin.

  2. seo perniagaan berkata:

    Ini sangat menarik, Anda adalah seorang blogger berlebihan profesional. Saya telah menyertai suapan rss anda dan berharap dalam memburu lebih jawatan yang hebat anda. Juga, saya telah berkongsi laman web anda dalam rangkaian sosial saya

Leave a Comment