Lauren Elaine "demascat" În Los Angeles Fashion Week - un bal mascat și pistă de prezentare Oferta Signature arhetipale Princess modele

14 martie 2011, la "demascat", a fost un bal mascat și pista de prezentare spectaculoasa pentru toamna Wint Model poses wearing a Lauren Elaine gown after the Lauren Elaine "Unmasked" fashion show. er 2011 Negru colectare Label, la locul de desfășurare privat de Castelul Antichitati Warehouse și Showroom. Lui LA au fost hippy în prezență, inclusiv stol de bloggeri, editori, și celebrități locale. Cei care au îmbrăcat și purta masca au fost tratate cu respectul datorat (așa cum a promis la "masca", invitația pe care a fost trimis). Da, aceasta a fost o bal mascat!

Am fost un adept cult al liniei lui Lauren de la lansarea sa în urmă cu aproape trei ani, și modul în care ea a evoluat ca un de Fashion designer Lauren Elaine Semnatar! Arătând întotdeauna o mare promisiune și talentul ca un designer de moda, fiecare sezon ea reușește să-l ia la un alt nivel. Rochiile ei de marcă sunt populare in randul femeilor tinere, și cu ei semnatura arhetipuri "Princess", nu e de mirare de apel ei a ajuns legat de bal adolescenti.

Spectacolul a inceput cu video de campanie a lui Elaine, oferindu-ne o scurtă incursiune rapidă care a dat tonul pentru ceea ce avea să vină. Colecția ei a constat din 28 de priviri cu finala arata o nunta merge Models pose after the Lauren Elaine "Unmasked" Runway Show wn. Pe un trandafir umplut cu petale de catwalk, fiecare model a apărut cu o tema de proiectare stă bine o temă romantică întuneric. Unele piese au avut o calitate alunecare în timp ce altele au fost off-the-umăr. Spaghete semnătura Lauren Elaine curea rochii feminine ciufulit și alte piese au oferit o utilizare creativă de dantelă, pietre, si tul. Rochiile tafta au fost foarte frumos. Mi-a plăcut unele din alegerile ei de culoare, în special tonuri de bijuterii.

Unele elemente de design a inclus pene-maneca dantelă roz rochie de seara si rochia de cocktail in doua tonuri cu curele pene. Mi-a plăcut modul în care ea amestecate și potrivite unele dintre curele ei cu perle și țesături. Rochia mea preferată în această colecție a fost aplicația roșu rochie-l floral mi-a amintit de un clasic Valentino sau LHuillier! L-am întrebat Lauren după show-ul în cazul în care acestea au fost inspirația ei. Ei nu au fost. Dar asta e în regulă. Așa cum este cu totul arta, nu este de până la publicul de a împrumuta propria interpretare lor? În ansamblu, a fost un frumos, de colectare romantic, poetic, plin cu detalii feminine.

Print Friendly
SociBook del.icio.us Digg Facebook Google Yahoo Buzz StumbleUpon

Lasă un comentariu