Lauren Elaine "razkrinkala" V LA Fashion Week - maškarado in Runway Predstavitev Ponudba Signature arhetipski Princess modeli

14. marec 2011, ob "razkrinkala" je bil spektakularen Masquerade Ball in vzletno-pristajalne steze predstavitev za Fall Wint Model poses wearing a Lauren Elaine gown after the Lauren Elaine "Unmasked" fashion show. er 2011 Črna zbirka Label, na zasebnem prizorišču gradu Antiques skladišču in razstavnega prostora. LA je hippest bili v navzočnosti, vključno Društvo blogerjev, založnikov in lokalnih zvezdnikov. Tisti, ki je oblečen in nosil masko so bili zdravljeni z njihovim spoštovanjem (kot je obljubil na "masko" povabilo, ki ga je poslala). Ja, to je bil maškarado!

Sem bil kult privrženec Lauren črte od njene uvedbe pred skoraj tremi leti, in kako se je razvil kot de Fashion designer Lauren Elaine Podpisnik! Vedno kaže veliko obetajo in talente kot modna oblikovalka, vsako sezono je upravlja vzeti up zarezo. Njene obleke blagovne znamke so priljubljena med mladimi ženskami, in s podpisom "princesa" arhetipov, ne preseneča njena pritožba je dosegel-maturanca vezan teens.

Predstava se je začela s kampanjo video Elaine je, da nam vse hitro skriven vpogled, da nastavite ton za kaj se bo zgodilo. Njena zbirka je sestavljalo 28 izgleda s končno pogledati poroko iti Models pose after the Lauren Elaine "Unmasked" Runway Show wn. Na rose-cvetnih listov napolnjena pisti, vsak model pojavil s tema zasnova spodobi temno romantično temo. Nekateri kosi so imeli kakovost zdrsa druge pa so off-the-ramo. Podpis špageti Lauren Elaine je trak žensko naborki obleke in drugi kosi ponudila kreativno uporabo čipke, okrasnih in tila. V taffeta halje so bili zelo prijazni. Všeč mi je nekaj njenih barvnih izbir, predvsem dragulj tone.

Nekaj ​​utrinkov zasnove vključena v peresno rokav roza čipke večerno obleko in dvobarvno koktajl obleko s perjem trakov. Všeč mi je, kako je pomešan poveže in nekaj njenih trakov z biseri in tkanine. Moja najljubša obleka iz te zbirke je bil rdeč našitek cvetlični obleki, me je spomnil na klasike Valentino ali L'Huillier! Lauren po njeni oddaji sem vprašal, če so bili ti njen navdih. Niso bile. Ampak to je v redu. Saj je z vso umetnost, ni bilo do občinstva posoditi svojo razlago? Na splošno je bila lepa, romantična, pesniška zbirka, ki je napolnjena z ženskimi podrobnostmi.

Print Friendly
SociBook del.icio.us Digg Facebook Google Yahoo Buzz StumbleUpon

Pustite komentar