Lauren Elaine "razkrinkala" Med LA Fashion Week - maškarado in Runway Predstavitev Ponudba Signature arhetipski Princess modeli

14. marec 2011, ob "razkrinkala" je spektakularno Masquerade Ball in vzletno-pristajalne steze predstavitev za Fall Wint Model poses wearing a Lauren Elaine gown after the Lauren Elaine "Unmasked" fashion show. er 2011 Črna zbirka Label, na zasebnem prizorišču gradu Antiques skladišču in razstavnega prostora. LA je hippest bili v navzočnosti, vključno Društvo blogerjev, založnikov in lokalnih zvezdnikov. Tisti, ki so oblečeni in nosil masko so bili zdravljeni z njihovim spoštovanjem (kot je obljubil na "masko" povabilo, ki je bil poslan). Ja, to je bila maškarada žogo!

Sem bil kult privrženec Lauren linije od njenega začetka pred skoraj tremi leti, in kako se je ona razvila kot de Fashion designer Lauren Elaine Podpisnik! Vedno kaže veliko obetajo in talent kot modna oblikovalka, vsako sezono je upravlja, da ga vzamete up zarezo. Njene obleke blagovne znamke so priljubljena med mladimi ženskami, in z njo podpis "princesa" arhetipi, ne preseneča njena pritožba je dosegel-maturanca vezan teens.

Predstava se je začela s kampanjo video Elaine je, da nam vse hitro skriven vpogled, da nastavite ton za kaj se bo zgodilo. Njena zbirka je sestavljalo 28 izgleda s končno pogledati poroko iti Models pose after the Lauren Elaine "Unmasked" Runway Show WN. Na rose-cvetnih listov napolnjena pisti, vsak model pojavil s tema dizajn spodobi temno romantično temo. Nekateri kosi so imeli kakovost zdrsa medtem ko so bili off-the-ramo. Podpis špageti Lauren Elaine je trak žensko naborki halje in drugi kosi ponudila kreativno uporabo čipke, okrasnih in tila. V taffeta halje so bili zelo prijazni. Všeč mi je nekaj njenih barvnih izbir, zlasti dragulj tone.

Nekateri oblikovanje utrinkov vključevala peresno rokav roza čipke večerno obleko in dvobarvno koktajl obleko s perjem trakov. Všeč mi je, kako je pomešan poveže in nekaj njenih trakov z biseri in tkanine. Moja najljubša obleka v tej zbirki je bil rdeč našitek cvetlični obleki, me je spomnil na classic Valentino ali L'Huillier! Lauren po njeni oddaji sem vprašal, če so bili ti njen navdih. Niso bile. Ampak to je v redu. Saj je z vso umetnost, ne pa do občinstva posoditi svojo razlago? Na splošno je bila lepa, romantična, pesniška zbirka, ki je napolnjena z ženskimi detajli.

Print Friendly
SociBook del.icio.us Digg Facebook Google Yahoo Buzz StumbleUpon

Pustite komentar