Ali ste Gift Giving iz srca?

Jutro po zahvalni-vedno tako tržijo "Black Friday" Zjutraj je večina Shopaholics predvidevati leto po leta mojem Facebook status se glasi: "Kolikor jaz ljubim nakupovanje, jaz izogibanje" črni petek ". Nasprotno, mislim, da bom poskusil najti prostor med napornega knjigarno in pisati. Jaz še vedno kot da bi med množicami, vendar bo poudarek na namesto pisanja o modi ga je kupila. "

Še ne dve uri potem, ko sem objavil, da sem. . . dobro. . . moje misli niso več v skladu s tem, kar sem objavil na moji FB prijatelji. Predvideval sem, da sem bil dovolj močan, da se uprejo skušnjavi, da bi verjetno nakupovalno središče, čeprav je Barnes in Noble je dejansko povezana z Montclair Plaza. Vendar je po prihodu kave in pisanje, sem začel brskanja po modnih revij več kave za navdih, ki se je začelo, da me navdihuje, da bi našli izrazit del iz oglasov v trgovinah. Oh ja, in ker se ni izvajal, preden sem prišel v knjigarno, sem mislil, da je edino prav, da hodi med množicami shopaholics. Mislim, jaz sem osebno Varovanec in garderobo svetovalec, ki naj se izdatno in raziskovalno delo. Moje hrepenenje, da je znotraj sveta komercializacije na najboljše rasla-hitro. Želel sem slišati klepet napolnjena z različnimi mednarodnimi narečij, priča veliko "Moral bi nikoli stopil iz hiše nosil" obleke, in dobili vzorce zobotrebcem za Wetzel presta ugrizi. S pravo obetov, lahko nakupovanje v nakupovalnem centru res multi-spodbudno izkušnjo.

Ponosno, sem dal, da bi se "Black Friday" brskalnik, ne "Black Friday" kupec. Čeprav je bilo dostojno obravnava po vsem mestu (ton Bogo obravnava in potrditev tega in onega), sem še ugotovila, da je težko, da se osredotoči na nakup edinstvene, pomembne darila, če: klavstrofobija me je premagal v dvigalih, pa tudi o tekočih stopnic, Sem utrujena rekel "oprostite", kot sem skušal lepo potisnite svojo pot skozi počasno pohodnikov, in ko nisem mogel najti sedež na hrano sodišče za hiter ugriz in zračnik. Na splošno je to kaotično, dobavne in povpraševanja na drobno dogodek ni za vsakogar. In prav gotovo ne gre za enega, ki ima rad, da zip v in iz trgovin. Obstajajo linije ljudi, mnogi dolge proge.

Ampak moja pot ni bila odpadkov samo zato, ker nisem dejansko porabili denar za karkoli poleg svojo kavo. I ne uživajo veliko dejavnikov, ki sodelujejo z nakupovanje počitnice, ki vključuje odkrivanje, kaj je tam in kaj boste morda želeli kupiti, ko boste naslednjič vrnete v trgovino. Kaj sem še posebej dobil Tokrat na "črni petek", je rahlo žalosti v vrveža in nakupovanje počitnice. Zapravlja denar za sijoče stvari in pripomočke niso edini način, da pokažejo nekoga, ki vas zanimajo. Medtem ko lahko te stvari zagotovo oseba, ki na koncu prejme vesel, bo lahko oseba, ki ne more privoščiti vsaka od teh stvari se počutijo nezadostne. Prav tako je lahko oseba, ki daje bleščečo stvar ali pripomoček počutijo popolnoma pod stresom, ker so porabili denar, ki so v resnici ni imel. Počitniški sezoni ne gre za darilo daje, ampak zato, ker je postala tradicija, vsi težijo, da gredo skupaj z njim, tudi sam.

Tokrat pa vas prosim, da poiščete znotraj in poskušali ugotoviti nekatere ustvarjalne načine, da pokažejo nekoga, ki vas zanimajo. Morda imate več šale in da je tisti, ki ga niso nosili, ki mislite, da je tvoja punca bi obožujejo. Zakaj ne zaviti, da lepo gor in jo dal kot darilo? Kartico lahko preberete nekaj podobnega "Kolikor jaz ljubezen to, mislim, da je bila narejena za vas." Peciva vedno iti daleč, preveč. Morda si ne morete privoščiti, da sodelujejo pri izmenjavi darilni pri delu. Ne Biggie! Kupiti škatlo piškote mešanici treh dolarjev od Target, dodamo le še nekaj dodatne sestavine (ki je verjetno že imate doma), in da je serija za vašo ekipo pri delu. To kaže, trud in iskrenost, da je 25 $ gift card v Starbucks po navadi ne. Če ste pisatelj, napisal pesem za ljubljeno osebo ali kupiti prazno kartico in napolni prostor z vašimi pronicljivih misli. Počitniški sezoni je neverjetno čas, da pustite vaš talent zasije!

Kljub komercialist družbe, v katerem živimo, in pritisk za darilo daje in preživite svoj ​​težko zasluženi paychecks samo na stvari pokazati vas skrbi, poskusite oceniti, kaj je pomembno za vas kot tudi za osebe, ki bi jih rad dal darilo . (Si kdaj pomislila, da se je on ali ona niti ne želim, da bi porabili denar?) Vzemite si malo več časa za načrtovanje in dal od srca. Oseba, ki prejme bodo zagotovo sprejme obvestilo, in je verjetno, da se počutijo še bolj poseben, kot je on ali ona počne že okoli vas.

Vesele praznike!

Print Friendly
SociBook del.icio.us Digg Facebook Google Yahoo Buzz StumbleUpon

Pustite komentar