Ali ste Gift Giving iz srca?

Jutro po zahvalni dan, vedno tako tržiti "Črni petek" jutro večina Shopaholics predvideti, leto za letom, moj Facebook status glasi: "Toliko, kot imam rad nakupovanje, jaz se izognili" črni petek ". Nasprotno, mislim, da bom poskusil najti prostor med napornega knjigarno in pisati. Jaz še vedno všeč, da med množicami, ampak bo poudarek na namesto pisanja o modi ga je kupila. "

Še ne dve uri po tem, ko sem objavil, da sem. . . dobro. . . moje misli niso več v skladu s tem, kar sem objavil na moji FB prijatelji. Predvideval sem, da sem bil dovolj močan, da se uprejo skušnjavi, da bi verjetno v nakupovalno središče, čeprav je Barnes in Noble je dejansko povezana z Montclair Plaza. Ampak po prihodu kavo in pisanje, sem začel brskanja po modnih revij več kave za navdih, ki se je začel, da me navdihuje, da bi našli pokaže kosov od oglaševanja v trgovinah. Oh ja, in ker nisem uveljavljati, preden sem prišel v knjigarno, sem mislil, da je edino prav, da hodi med množicami shopaholics. Mislim, jaz sem osebni Varovanec in garderobo svetovalec, ki naj bi se izdatno in raziskovalno delo. Moje hrepenenje, da bomo znotraj sveta komercializacije na najboljše zrasel, hitro. Želel sem slišati pogovor, napolnjeno z različnimi mednarodnimi narečij, priča veliko "Nikoli je ne bi šla iz hiše, oblečen, da" oblačila, in dobili vzorce zobotrebcem za Wetzel presta ugrizi. S pravo napovedi, lahko nakupovanje v nakupovalnem centru res multi-spodbudno izkušnjo.

Ponosno, sem dal, da bi pa "Črni petek" brskalnik, ne "Črni petek" Varovanec. Čeprav je bilo dostojno obravnava po vsem mestu (v tonah Bogo poslov in carinjenje to in ono), še vedno je bilo težko osredotočiti na nakup unikatnih daril, smiselne, če: klavstrofobija me je premagal v dvigalih, kakor tudi o tekočih stopnic, Sem utrujena rekel "oprostite", kot sem skušal lepo potiskanje svojo pot skozi počasnih pohodnikov, in ko nisem mogel najti sedež na hrano sodišče za hiter ugriz in oddahnem. Na splošno je to kaotično, ponudbe in povpraševanja na drobno dogodek ni za vsakogar. In vsekakor to ni za eno, ki ima rad, da zip v in iz trgovine. Obstajajo linije ljudi, veliko dolgih linij.

Ampak moje potovanje ni bilo odpadkov samo zato, ker nisem dejansko porabili denar za kaj poleg moje kave. Jaz uživajo številne dejavnike, povezane s počitnic nakupovanje, ki vključuje odkrivanje, kaj je tam in kaj boste morda želeli kupiti naslednjič, ko se vrnete v trgovino. Kaj sem še posebej dobil Tokrat na "črni petek", je rahlo žalosti v vrveža in nakupovanje počitnice. Porabe denarja za sijoče stvari in pripomočke, niso edini načini, da pokažejo nekoga, ki vas zanimajo. Medtem ko lahko te stvari zagotovo oseba, ki na koncu prejme vesel, bo lahko oseba, ki si ne morejo privoščiti, da kateri koli od teh stvari počutim neustrezna. Prav tako lahko oseba, ki daje svetlečega stvar ali pripomoček počutijo popolnoma pod stresom, ker so porabili denar, ki ga v resnici ni imel. Počitniški sezoni ne gre za darilo daje, ampak zato, ker je postala tradicija, smo vsi težijo, da gredo skupaj z njim, tudi sam.

Tokrat pa vas prosim, da pogledaš znotraj in poskušali ugotoviti nekatere ustvarjalne načine, da pokažejo nekoga, ki vas zanimajo. Morda imate več šale, in je tisti, ki ga niso nosili, ki mislite, da je tvoja punca bi obožujejo. Zakaj ne zaviti, da lepo gor in jo dal kot darilo? Kartico lahko preberete nekaj podobnega "Kolikor jaz ljubezen to, mislim, da je bila narejena za vas." Peciva vedno iti daleč, preveč. Morda si ne morete privoščiti, da sodelujejo pri izmenjavi darilni pri delu. Ne Biggie! Kupiti škatlo piškote mešanici treh dolarjev od Target, dodajte nekaj dodatne sestavine (ki je verjetno že imate doma), in da serijo za vašo ekipo pri delu. To kaže, truda in iskrenosti, da 25 $ darilo kartice Starbucks navadno ne. Če ste pisatelj, napisal pesem za ljubljeno osebo ali kupiti prazno kartico in napolni prostor z vašimi pronicljive misli. Počitniški sezoni je neverjetno čas, da pustite vaš talent sijaj!

Kljub komercialist družbe, v kateri živimo, in pritiska na darilo daje in preživite svoj ​​težko zasluženi paychecks samo na stvari pokazati vas skrbi, poskusite oceniti, kaj je pomembno za vas kot tudi za osebe, ki bi želeli dati darilo . (Si kdaj pomislila, da ima on ali ona sploh ne želim, da bi porabili denar?) Vzemite si malo več časa za načrtovanje in dala iz srca. Oseba, ki prejme bodo zagotovo sprejme obvestilo, in je verjetno, da se počutijo še bolj poseben, kot je on ali ona že počne okoli vas.

Vesele praznike!

Tiskanju prijazno
SociBook del.icio.us Digg Facebook Google Yahoo Buzz StumbleUpon

Pustite komentar