Të gjitha shënimet nga ky autor

Adriana dimri - qershor 2012 Fytyra e Muajit dhe Editorial

Adriana dimri - qershor 2012 Fytyra e Muajit dhe Editorial

Face ynë qershor i Muajit të mund të përshtaten me ndonjë grupi të të rinjve tipike Southern California. Por nën pamjen e saj rinore është një copë e përvojës dhe bollëkut të ambicies.Lilian Maina i Kenia: Maj 2012 Face e Muajit

Lilian Maina i Kenia: Maj 2012 Face e Muajit

Fytyra jonë e ndërkontinentale të muajit Lilian Maina filloi udhëtimin e jetës së saj në Nairobi, Kenia, dhe pastaj udhëtoi në mes të kontinenteve për të filluar udhëtimin e saj të modelimit në Kaliforni. Pas mbarimit të shkollës së mesme, ajo u zhvendos në Los Anxhelos, i vendosur për të filluar një karrierë. Edhe pse ajo nuk kishte një agjenci, ajo ka punuar shumë për të rrjetit dhe së shpejti filloi modelimit për disa miqve të projektuesi.Vite të reja 2012 Fytyra e Muajit - Kristyna Kix

Vite të reja 2012 Fytyra e Muajit - Kristyna Kix

Lindur dhe rritur në Republikën Çeke, KristynaKix filloi modelimit kur ajo ishte vetëm një fëmijë. Fitues Mis Bravo Girl 2008, edhe pse, të udhëhequr atë për të punuar me disa agjenci të mëdha dhe të udhëtimit të botës për karrierën e saj. Në një ndalesë të fundit pushime në SHBA, ajo u prezantua me fotografit Ash Gupta, i cili menjëherë vënë re tiparet e saj të fortë dhe duket dalluese.Dhjetor 2011 FACE E MUAJIT: Xian MIKOL

Dhjetor 2011 FACE E MUAJIT: Xian MIKOL

Xian ka udhëtuar modelimit botë, por preferon Los Angeles. Ajo ka qenë në Paris, Kinë, dhe Nju Jork, por ishte nën presion për të humbur peshë. "Unë kam dy motra më të rinj të cilët janë me të vërtetë i ndikueshëm, dhe unë kurrë nuk donte të ishte i sëmurë për të modeluar. Kjo nuk është ëndrra ime. Ud është. Kështu që unë u kthye në Los Angeles. "Ajo duket deri me aktoren Zoe Saldana për shkak të karrierës së saj të patëmetë dhe të sjellurit i edukuar.Tetor 2011 Fytyra e Muaji Nastassia Lindes

Tetor 2011 Fytyra e Muaji Nastassia Lindes

Këtë muaj, 838MG dhe Agjenda Magazine kap Vision Model Nastassia Lindes të jetë Fytyra jonë e Muajit. Nastassia ka karakteristika që e bëjnë atë të qëndrojë jashtë në një dhomë dhe një personalitet që është i prekshëm dhe i vërtetë i mrekullueshëm.Ash Gupta 838 Media Group - Summer 2011 në Rishikimi

Ash Gupta 838 Media Group - Summer 2011 në Rishikimi

Summer solli me vete një valë të nxehtit në Los Anxhelos, dhe një valë e krijimtarisë në 838MG. Muajt ​​e verës ishin disa nga muajt më të ngarkuara në 838MG në një kohë të gjatë, dhe ne u shtënat pothuajse çdo ditë, nganjëherë edhe më shumë se një xhiruar një ditë!Shtator 2011 Fytyra e Muajit - Anita Proshakova

Shtator 2011 Fytyra e Muajit - Anita Proshakova

Në 838MG, ka kurrë një mungesë të modeleve të zgjedhur nga, dhe qëllimi ynë me këtë kolonë është të përqëndrohet në potencialin. Marr ynë nuk varet nga sa e gjerë një portofol mund të jetë, dhe ne kurrë nuk dua asgjë që i ngjan diçka që i është bërë më parë.