Лорен Ела "Унмаскед" Током ЛА Фасхион Веек - маскенбал и Писта Презентација Пружање Сигнатуре Арцхетипал Принцесс Десигнс

Март 14, 2011, у "Унмаскед" је спектакуларна Маскуераде Балл и писта презентација за јесен Винт Model poses wearing a Lauren Elaine gown after the Lauren Elaine "Unmasked" fashion show. ЕР 2011 Блацк Лабел колекције, на приватном месту одржавања Цастле Антиквитети складишта и изложбени простор. ЛА је најлуђа су били присутни, укључујући и јато од блогера, издавача и локалних познатих личности. Они који су обукли и носио маску су третирани са својим дужно поштовање (онако како је обећано на "Маска" позив који је послат од). Да, ово је маскенбал!

Ја сам био култ следбеник Лаурен линије од њеног лансирања пре скоро три године, а како је еволуирао као де Fashion designer Lauren Elaine Потписник! Увек показује велико обећање и таленат као модни дизајнер, сваке сезоне успијева да га заузму зарез. Њен заштитни знак хаљине су популарни међу младим женама, и са њеним потписом "Принцеза" архетипа, није изненађење њена жалба је достигла пром-боунд тинејџерима.

Емисија је почела са Елаине кампање видео, дајући нам све брз завиримо да подесите тон за оно што ће доћи. Њена колекција се састоји од 28 изгледа са коначан изглед венчање настави Models pose after the Lauren Elaine "Unmasked" Runway Show ВН. На Росе Петал испуњен писти, сваки модел појавио са дизајн тема достојан романтичну тему тамну. Неки комади су имали квалитет слип док су други били офф-тхе-рамена. Лаурен Елаине потпис шпагети страп женске хаљине Руффлед и остали комади понудио креативну употребу чипка, штрас, и тила. У тафт мантили су веома лепо. Свидело ми се неки од њених избора боја, нарочито драгуља тонова.

Неки дизајна наглашава укључују перо-рукав розе чипке вечерњу хаљину и два тона коктел хаљину са перјем тракама. Свидело ми се начин на који је помешан и упарен неке од њених траке са бисерима и тканине. Мој омиљени хаљина у овој збирци је црвена хаљина Шивањем причвршћено цветно-то ме је подсетило на класику Валентино или Л Хуиллиер! Питао сам Лаурен после њене представе да су то њена инспирација. Они нису били. Али, то је у реду. Као што је са свим уметност, зар не до публике да пруже своју сопствену интерпретацију? Све у свему, то је лепа, романтична, поетска збирка, испуњен са женским детаљима.

Принт Фриендли
SociBook del.icio.us Digg Facebook Google Yahoo Buzz StumbleUpon

Оставите коментар