Lauren Elaine "Unmasked" Under LA Fashion Week - En Masquerade Ball och Runway Presentation Offering Signatur Arketypisk Princess Designs

14 mar 2011, på "Unmasked" var en spektakulär Masquerade Ball och bana presentation för Fall Wint Model poses wearing a Lauren Elaine gown after the Lauren Elaine "Unmasked" fashion show. er 2011 Black Label samling, på den privata platsen för slottet Antiques Warehouse och Showroom. LA hippaste var närvarande, inklusive uppsjö av bloggare, förläggare och lokala kändisar. De som uppklädd och bar masken behandlades med sin respekt (som utlovat på "masken" inbjudan som skickades ut). Ja, detta var en maskerad boll!

Jag har varit en kult anhängare av Laurens linje sedan hennes lansering nästan tre år sedan, och hur hon har utvecklats som en de Fashion designer Lauren Elaine signer! Visar alltid stort löfte och talang som modedesigner, varje säsong lyckas hon ta upp ett snäpp. Hennes varumärkes klänningar är populära bland unga kvinnor, och med hennes signatur "Princess" arketyper, är det ingen överraskning hennes överklagande har nått prom bundna tonåren.

Showen började med Elaine kampanj video, vilket ger oss alla en snabb smygtitt som sätter tonen för vad som skulle komma. Hennes samling bestod av 28 ser med det slutliga ser ett bröllop att gå Models pose after the Lauren Elaine "Unmasked" Runway Show wn. På ett rosenblad fylld catwalk, framkom varje modell med ett designtema som anstår ett mörkt romantiskt tema. Vissa bitar hade en slip kvalitet medan andra var off-the-axeln. Lauren Elaines signatur spagetti rem feminina ruggig klänningar och andra delar erbjuds en kreativ användning av spetsar, strass, och tyll. De taft klänningar var mycket trevligt. Jag gillade några av hennes färgval, särskilt ädelstenstoner.

Vissa konstruktionshöjdpunkter ingår fjäderhylsan rosa spets aftonklänning och tvåfärgade cocktailklänning med ludd remmar. Jag gillade hur hon mixas och matchas några av hennes remmar med pärlor och tyg. Min favorit klänning i denna samling var den röda applikationen blommig klänning-det påminde mig om en klassisk Valentino eller L'Huillier! Jag frågade Lauren efter hennes show om dessa var hennes inspiration. De var inte. Men det är okej. Som det är med all konst, är det inte upp till publiken att låna sin egen tolkning? Sammantaget var det en vacker, romantisk, poetisk samling, fylld med feminina detaljer.

Utskriftsvänlig
SociBook del.icio.us Digg Facebook Google Yahoo Buzz StumbleUpon

Lämna en kommentar