Lauren Elaine "Unmasked" Under LA Fashion Week - En Masquerade Ball og Runway Presentasjon Offering Signatur arketypiske Princess Design

14 mars 2011, på "Unmasked" var en spektakulær Masquerade Ball og rullebane presentasjon for Fall Wint Model poses wearing a Lauren Elaine gown after the Lauren Elaine "Unmasked" fashion show. eh 2011 Black Label samling, på den private arena for Castle Antikviteter lager og showroom. LA hippeste var til stede, inkludert vell av bloggere, utgivere og lokale kjendiser. De som kledd opp og hadde på seg masken ble behandlet med sin respekt (som lovet på "maske" invitasjonen som ble sendt ut). Ja, dette var et maskeradeball!

Jeg har vært en kult tilhenger av Lauren linje siden lanseringen henne nesten tre år siden, og hvordan hun har utviklet seg som en de Fashion designer Lauren Elaine signataren! Alltid viser store løftet og talent som motedesigner, hver sesong hun klarer å ta det opp et hakk. Hennes varemerke kjoler er populært blant unge kvinner, og med hennes signatur "prinsesse" arketyper, er det ingen overraskelse hennes appell har nådd prom-bundet tenåringer.

Showet startet med Elaine kampanje video, noe som gir oss alle en rask sniktitt som satte tonen for det som skulle komme. Hennes kolleksjon besto av 28 utseende med den endelige se et bryllup gå Models pose after the Lauren Elaine "Unmasked" Runway Show wn. På en rose petal fylt catwalk, dukket opp hver modell med et design tema befitting en mørk romantisk tema. Noen stykker hadde en slip kvalitet mens andre var off-the-skulder. Lauren Elaines signatur spaghetti stropp feminine ruffled kjoler og andre stykker tilbudt en kreativ bruk av blonder, strass, og tyll. Taffeta kjoler var veldig hyggelig. Jeg likte noen av hennes fargevalg, spesielt skinnende nyanser.

Noen design høydepunkter inkluderte fjær-ermet rosa blonder aftenkjole og to-tone cocktail kjole med fjær stropper. Jeg likte måten hun blandet og matchet noen av hennes stropper med perler og stoff. Min favoritt kjole i denne samlingen var den røde lappen floral kjole-det minnet meg om en klassisk Valentino eller L'Huillier! Jeg spurte Lauren etter hennes show hvis disse var hennes inspirasjon. De var ikke. Men det er helt greit. Som det er med all kunst, er ikke det opp til publikum å låne sin egen tolkning? Totalt sett var det en vakker, romantisk, poetisk samling, fylt med feminine detaljer.

Skriv ut Friendly
SociBook del.icio.us Digg Facebook Google Yahoo Buzz StumbleUpon

Legg igjen en kommentar